Foutloos Nederlands schrijven is voor velen niet vanzelfsprekend, maar bij een sollicitatiebrief, website of scriptie kan correct Nederlands wel het verschil maken.

  • Laat je nakijken!
    Spellingsfouten, zinsstructuur en opbouw zijn bouwstenen van een (goede) tekst. Wij screenen je tekst op fouten en doen voorstellen voor goed lopende zinnen en opbouw van je document. We werken hiertoe met de functie ‘Wijzigingen bijhouden’ in Word.
  • Een goede sollicitatiebrief is de eerste stap om een baan binnen te slepen.
    Wij helpen je doelgericht je brief te schrijven in foutloos Nederlands. Daarnaast krijg je advies over de opbouw van je CV. Je krijgt er gratis sollicitatietips bij.
  • Scripties, verslagen, overige teksten. Zie je door de bomen het bos niet meer? Ben je leesblind geworden van het eindeloos herlezen van je document ?
    Wij kijken met een frisse blik naar je tekst en we helpen je met opbouw, spelling, zinsconstructies en lay-out. Bij onduidelijkheden in je tekst geven we dat aan met opmerkingen in de kantlijn.

Onze taaladviseur heeft veel ervaring met het corrigeren van allerhande teksten, van scripties tot sollicitatiebrieven en alles daartussen. Als voormalig leidinggevende heeft zij tevens veel ervaring met het beoordelen van sollicitatiebrieven.

Contact
U kunt ons bereiken via (bij voorkeur) e-mail, of telefonisch:
info@jbmediaservices.nl

Mobiel (privé): 0610 453 453